Despre noiPovestea singurului bistro canadian din Cluj

 Viziunea noastră

În inima Clujului, aproape de Piața Muzeului, se află restaurantul bistro "Off the Wall," deschis și condus de doi canadieni care, într-una din călătoriile lor, au descoperit și s-au îndrăgostit de acest minunat oraș. Bucătarul-șef, specializat în bucătăria franceză, a fost cucerit de produsele delicioase pe care le-a găsit în piețele clujene. Ideea noastră este simplă: dorim să combinăm gustoasele legume, fructe și cărnuri produse pe plan local cu rețete inspirate de varietatea culturală de pe cuprinsul mapamondului. Bucătăria canadiană, formată într-o atmosferă multiculturală, este puternic influențată de numeroase culturi și de creațiile lor culinare. Meniul nostru se va schimba în funcție de sezon, fiind în mare măsură dependent de produsele disponibile local în fiecare perioadă a anului. 

     Vara, ne vom axa pe meniuri ușoare și răcoritoare, iar pe timpul iernii vor predomina meniurile consistente, create pentru a încălzi și binedispune. 

     Fie că doriți să vă întâlniți cu prietenii la un pahar, fie că sunteți în căutarea locului perfect pentru o întâlnire romantică, fie că sunteți o persoană gurmandă în căutarea unor meniuri delicioase, pregătite în întregime în bucătăria restaurantului, vă așteptăm cu nerăbdare în localul nostru!

 

Atentie!

Orice grup peste 15 persoane necesita rezervare in regim special anuntata cu 24 de ore inainte. 

Aceasta rezervare va ofera posibilitatea alegerii unui meniu tip bufet, personalizat pentru grupul dumneavoastra. 

A doua optiune ar fi sa ramaneti la meniul clasic, anuntand odata cu rezervarea cate preparate din fiecare tip doriti, cu mentiunea ca prepararea mancarii pe loc va dura putin mai mult, datorita dimensiunii reduse a restaurantului si a bucatariei acestuia.

Meniurile tip Bufet se gasesc la sectiunea MANCARE. 

 

Pentru detalii si rezervari contactati-ne la 074 961 9240.

 

Orar

Luni - Vineri: 16-23
Sambata: 14-23
Duminica: 14-22

LocatieContacteaza-ne online!

Contact - email

Atentie!

- Pentru grupuri de 10 sau mai multe persoane putem sa organizam un meniu de pranz dupa ora 12, daca realizati o rezervare cu 2 zile inainte.

- Orice grup peste 15 persoane necesita rezervare in regim special anuntata cu 24 de ore inainte.

Adresa

Str. Georges Clemenceau Nr.3
Cluj-Napoca
Romania

Locatie exacta