Scroll Top

SUSTENABILITATE

SUSTENABILITATE

La Off the WALL sustenabilitatea înseamnă mai mult decât grija pentru planetă. Prioritară este bunăstarea angajaților noștri și a societății în ansamblu. Scopul nostru este să inovăm continuu în designul și producția de tapet, concentrându-ne pe progres în loc de perfecțiune.

Procesul nostru de producție implică mașini moderne, echipate cu tehnologie de imprimare digitală, oferind mai multe opțiuni de culoare și model. Imprimăm tapetul la cerere, creându-l special pentru tine după ce plasezi o comandă. Sistemele noastre informatice integrate gestionează întregul proces, asigurând livrare rapidă și produse de înaltă calitate.

Folosim cerneluri prietenoase cu mediul pe mașini de imprimare și tăiere de top, pentru a minimiza impactul asupra mediului. Ambalajul nostru prietenos cu mediul include cutii de carton și componente din plastic minimale pentru reciclare ușoară.

Mai presus de toate, angajamentul nostru față de îmbunătățirea și conservarea mediului este primordial. Controlăm întregul proces de la design la livrare, oferindu-ne un avantaj unic în eforturile noastre de protecție a mediului.